We nemen je privacy nog net zo serieus als voor de AVG!

Privacyverklaring

De Veranderversneller is een website van PlusPulse. Wij verwerken persoonsgegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Heb je vragen of opmerkingen hierover? Neem dan even contact met ons op.

 

Persoonsgegevens

Wij bewaren gegevens die nodig zijn voor onze dienstverlening, relatiebeheer, onderhouden van contact en financiële administratie. In de regel gaat het hierbij om (bedrijfs)naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Iedereen van wie wij gegevens hebben heeft het recht om:

  • Informatie op te vragen over de verwerking van eigen persoonsgegevens;
  • Eigen persoonsgegevens te wijzigen;
  • Recht om jouw gegevens te laten verwijderen of toestemming voor gebruik in te trekken;
  • Een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je van mening bent dat PlusPulse handelt in strijd met de geldende privacyregels.

PlusPulse bewaart gegevens totdat ze niet meer nodig zijn voor genoemde doeleinden of totdat we een verzoek krijgen om deze te verwijderen.

 

Gebruik

Bij gelegenheid versturen berichten via e-mail of MailChimp naar LinkedIn-contacten, relaties van PlusPulse, De Veranderversneller of De Verandermonitor. Met de betreffende ondersteuners is hiervoor een zogenaamde verwerkingsovereenkomst gesloten, waarin onder meer staat dat zij de gegevens niet met andere partijen mogen delen. MailChimp heeft een eigen privacyverklaring die je hierkunt lezen. Wij verstrekken nooit gegevens voor marketingdoeleinden van derden.

 

Cookies

Met Google Analytics volgen wij het bezoek aan onze websites. Google Analytics plaatst cookies om zo de benodigde informatie te kunnen verzamelen. Hiermee kan bezoek- en klikgedrag worden geanalyseerd en kunnen we de werking van de website optimaliseren. Je kunt de cookies weigeren via de instellingen van je browser.

 

Links naar andere websites

Onze websites bevatten links naar andere websites. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop daar je gegevens worden verwerkt. Bekijk daarvoor de privacy verklaring van de betreffende website.

Meer weten over onze diensten?

Neem dan contact op voor een afspraak.